science-and-technology-faculty-students-join-the-back-to-nature-hanmock-activity.jpg

Science and Technology Faculty Students Join the Back To Nature Hanmock Activity

07 Okt 2020 - 64 View

Students of the Faculty of Science and Technology of the Biology Study Program take part in the Hanmock Back to Nature activity at At Alam Nusantara Center, Bandar Baru, Sibolangit from 7 to 8 December 2019 organized by Alam Raya Nusantara Fest in collaboration with the North Sumatra Natural Resources Conservation Center (BKSDA) which was attended by various KPA in North Sumatra.

Complete information visit: biology.uma.ac.id

INDONESIA VERSION